SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Effektiva sensorlösningar med El-Watch

Innovativa och smidiga övervakningssystem
El-Watch erbjuder avancerade lösningar för trådlös övervakning och prediktivt underhåll, vilket förbättrar driftssäkerhet och effektivitet inom olika industrisektorer. Läs vidare för att utforska hur det hade kunnat hjälpa er verksamhet.

Vad kännetecknar El-Watch lösningar?


El-Watch är känt för sina robusta och flexibla övervakningssystem som möjliggör trådlös insamling och analys av data. Med fokus på enkel installation och minimalt underhållsbehov, ger deras system att användarna har möjlighet att snabbt och effektivt implementera lösningar som övervakar och optimerar drift av maskiner och processer.

Neuronsystem


Neuronsystemet från El-Watch består av trådlösa IoT-sensorer och digitizers som samlar in data och överför den till molnet för analys. Detta system kan integreras med befintliga mätinstrument och erbjuder en omfattande plattform för realtidsövervakning och prediktivt underhåll.

Fördelar med dessa sensorer


1. Trådlös kommunikation: Eliminerar behovet av kabeldragning, vilket minskar installationskostnader och tid.
2. Hållbar design: Sensornas långa livslängd för det interna batteriet minimerar underhållsbehovet.
3. Flexibel installation: Sensorerna kan placeras nästan var som helst, vilket ger stor flexibilitet i användningen.
4. Molnbaserad datahantering: Data överförs och lagras i molnet, vilket möjliggör enkel åtkomst och analys via API och appar.

Om El-watch


El-Watch, grundat av Tor Øistein Skjermo och Ole Furuhaug, strävar efter att förbättra säkerheten med avancerade sensorsystem. Företaget började med att installera sensorer för att förhindra bränder i säkerhetsförråd och har sedan dess utökat sin teknologi. Idag används deras sensorer av stora internationella företag, samt av mindre verksamheter.
El-Watch är känt för sina robusta och flexibla lösningar, som erbjuder enkel installation och minimalt underhållsbehov. Genom att kontinuerligt utveckla sina produkter och tjänster, har de byggt upp ett rykte som en pålitlig partner inom säkerhet och förebyggande av brandrisker. Deras system möjliggör trådlös övervakning och prediktivt underhåll, vilket hjälper företag att skydda sina tillgångar och förbättra driftssäkerheten.

Kompauto – Din leverantör av El-watch lösningar


Kompauto är din partner för att implementera El-Watch lösningar i Sverige, Danmark och Norge. De hjälper dig att förbättra din verksamhets effektivitet och säkerhet genom att leverera dessa avancerade övervakningssystem. Ta kontakt med Kompauto för mer information och konsultation kring produkt- och tjänsteutbudet.
Kontaktinformation
Postadress
Box 265
77126 Ludvika
Besöksadress
Fläder­stigen 1
77126 Ludvika
Region
Ludvika
Dalarnas län
Sverige
Organisationsnummer:
556250-7698
Grundat: 1984
Anställda: 7
Välkommen till Kompauto Nordic!

Kompauto Nordic är leverantör av instrument, ventiler till olika industriella applikationer.

Vår kompetens ligger med fokus inom flöde, tryck, nivå, temperatur för de flesta industriella applikationer.

Mätning och/eller reglering inom gas, luft, vatten och andra vätskor ligger inom vårt mångåriga kompetensområde. Vi hjälper våra kunder med att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för ändamålet.

Agenturer

ALICAT SCIENTIFIC, Sverige (Generalagent)
Badger Meter, Sverige
Control Air, Sverige (Generalagent)
CORDIVARI, Sverige
DELTA-CONTROLS, Sverige
EUROMAG INTERNATIONAL, Sverige (Generalagent)
FOX THERMAL INSTRUMENTS, Sverige (Generalagent)
GRACE, Sverige (Generalagent)
HEINRICHS, Sverige (Generalagent)
HO-MATIC, Sverige (Generalagent)
JORC, Sverige
KOBOLD, Sverige (Generalagent)
NUOVA GENERAL INSTRUMENTS, Sverige
PARKER TRANSAIR, Sverige
PRO.COM, Sverige (Generalagent)
VALVOLE HOFMANN, Sverige (Generalagent)

Kontakter

Stefan Johansson
Teknisk säljare
010-130 10 05
Johan Abrahamsson
Teknisk säljare
010-130 10 06
Denice Lindgren
Administration
010-130 10 03
Anders Tjernström
Order & Sales
010-130 10 04
Magnus Corén
Innesäljare & Teknisk support
010 130 10 06
010 130 10 06
Kundtjänst
010-130 10 00

Filmer

Smart och kostnadseffektiv tryckluft för lackerings-, däck- och bilverkstad.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-04
Så blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex EcotecsManitou för hela slanten Rockpanel stärker sitt engagemang Innovation, utbildning och gemenskap i fokus
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder
2024-08-30
New structure in PROFIBUSRobotCenter Laxå AB säljer ny stationBevegos resa fortsätterStörsta hamn­utbyggnaden på 40 årBerghs och Svensk Form skapar designutbildning
2024-08-29
Träffa Fabeo på Entreprenad Live!Nya nödutrymnings­beslag från ASSA ABLOYAnpassningsbara RGB-lampor Digitala tvillingar ökar effektivitet & hållbarhet Starkt momentum i flera delar av CapSeks portfölj