SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Effektiva elverk och belysningsmaster

Scandon har vad du behöver
Elverk och belysningsmaster är viktiga för att säkerställa kontinuerlig drift och säkerhet på byggarbetsplatser och vid evenemang. Hos Scandcon finner du ett brett sortiment av kraftfulla elverk och effektiva belysningsmaster som möter alla dina behov.

Fördelar med elverk


Elverk är avgörande för att tillhandahålla ström vid strömavbrott eller på platser utan tillgång till elnätet. De kan användas för både små och stora projekt, från tillfälliga evenemang till permanenta installationer. Elverken från Scandcon erbjuder hög tillförlitlighet och prestanda, vilket säkerställer att dina verksamheter kan fortsätta utan avbrott.

Olika typer av elverk


Handhållna elverk: Perfekta för mindre, mobila projekt där enkel transport och snabb installation är avgörande.

Större elverk: Anpassade för industrianläggningar och byggarbetsplatser som kräver mer kraft. Dessa enheter erbjuder robust prestanda och hållbarhet.

Belysningsmaster för säkerhet och synlighet


Belysningsmaster spelar en viktig roll i att förbättra arbetsplatsens säkerhet genom att erbjuda tillräcklig belysning under natten eller i mörka miljöer. De är särskilt användbara vid bygg- och vägprojekt där synlighet är kritisk. Scandcon tillhandahåller olika modeller för att passa specifika behov, inklusive justerbara höjder och ljusstyrka.

Miljövänliga och ekonomiska alternativ


Scandcon erbjuder även miljövänliga lösningar som hybrid- och batteridrivna elverk och belysningsmaster. Dessa alternativ minskar miljöpåverkan och driftskostnader över tid, vilket gör dem till ett hållbart val för moderna projekt. Den senaste teknologin i dessa produkter säkerställer både effektivitet och minskade utsläpp.

Kvalitet och pålitlighet


Som återförsäljare av märken som Inmesol och Pramac, garanterar Scandcon högkvalitativa produkter. Dessa varumärken är kända för sin robusthet och tillförlitlighet, vilket gör dem till ett säkert val för alla typer av projekt. Oavsett om du behöver strömförsörjning för en tillfällig lösning eller långvariga projekt, erbjuder Scandcon pålitliga alternativ.

Professionell support och rådgivning


Scandcon erbjuder inte bara produkter utan även expertis. Deras team av specialister hjälper dig att välja rätt elverk och belysningsmaster för dina specifika behov, samt erbjuder support under hela produktens livslängd. Denna rådgivning säkerställer att du får en lösning som är både kostnadseffektiv och optimalt anpassad till dina krav.

Kontakta Scandcon


Elverk och belysningsmaster från Scandcon ger dig den kraft och belysning du behöver för att säkerställa kontinuerlig drift och säkerhet på din arbetsplats. Med ett brett utbud av produkter och miljövänliga alternativ, kan du hitta den perfekta lösningen för dina specifika behov. Besök Scandcon idag för att utforska deras sortiment och hitta rätt produkter för ditt projekt. Med Scandcons kvalitetsprodukter och professionella stöd kan du tryggt fokusera på ditt arbete, med vetskapen att du har tillförlitlig ström och belysning i alla lägen.
Kontaktinformation
Postadress
Ehns Gata 6
51156 Kinna
Besöksadress
Ehns Gata 6
51156 Kinna
Region
Mark
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556835-3097
Grundat: 2010
Anställda: 60
Välkommen till Rondellen Maskin AB!

Rondellen Maskin startades för att vi såg att det saknades en helhetspartner, någon som kan erbjuda både uthyrning och försäljning, allt under samma tak. Vi öppnade portarna till vår första anläggning 2011 och har sedan dess vuxit en del, då vi idag har fem stycken etablerade anläggningar.

Vårt huvudkontor finns i Kinna, där vi erbjuder både uthyrning och försäljning, på anläggningen i Landvetter har vi satsat mer på enbart uthyrning och i Nyköping endast försäljning. Men på våra depåer i Partille och Varberg har vi, precis som i Kinna, både uthyrning och försäljning.

Hos oss är alla välkomna, våra kunder är allt från privatpersoner till företag och kommuner. Man kan hyra maskiner och entreprenadtillbehör under olika tidsperioder, allt från en dag till flera år, det är ni själva som bestämmer vilket just ert behov är. Även om du varken bor eller arbetar i närheten av någon av våra depåer så ser vi inga hinder i det, allt är ju bara en transport bort, vilket gör att vi både hyr ut och säljer produkter över hela Sverige samt även vissa delar av Europa. För oss är inget omöjligt!

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 45001 – ISO 9001:2016

Kontakter

Samuel Lundberg
0320-71 54 11
Lisa Lundberg
0320-71 54 26

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-06
Nytt cyberhot från Nordkorea kartlagtLanserar ramverk för informationsskyddAvanade utser Susanne till General Manager Riwal Sverige integreras med Cramo AB
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder