SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Effektiv och stilren trapphusbelysning

Från Stockholms Ljusbutik
Trapphusbelysning är en viktig del av fastighetens allmänbelysning, som bidrar till både säkerhet och estetik. Ett brett utbud av belysningslösningar finns tillgängliga, som är både funktionella och stilrena, för att möta dessa behov.

Vad kännetecknar trapphusbelysningen?


Trapphusbelysning handlar om att skapa en trygg och välkomnande miljö. Jämn och stark belysning är nödvändig för att undvika olyckor och ge en känsla av trygghet. Ett stort utbud av armaturer finns tillgängligt för att uppfylla dessa behov.

Ljusstyrka och energieffektivitet


En bra trapphusbelysning bör ha tillräcklig ljusstyrka för att belysa hela trapphuset utan att skapa bländning. LED-lampor är ett utmärkt val då de är energieffektiva och har lång livslängd. Det finns ett brett utbud av LED-armaturer som passar perfekt för trapphus.

Stil och design


Belysningen i ett trapphus kan också bidra till byggnadens estetiska intryck. Moderna och stilrena armaturer kan förhöja utseendet på hela fastigheten. Designbelysning som både är funktionell och estetiskt tilltalande, med alternativ som passar olika stilar och smaker, erbjuds.

Automatisering och sensorstyrning


För att ytterligare öka effektiviteten och bekvämligheten kan trapphusbelysning utrustas med rörelsesensorer. Dessa sensorer tänder ljuset automatiskt när någon rör sig i trapphuset och släcker det när ingen är där, vilket sparar energi och förlänger lampornas livslängd. Sensorstyrd belysning som är enkel att installera och använda är tillgänglig.

Miljövänliga alternativ


Miljövänliga belysningsalternativ blir allt viktigare. Det finns ett urval av miljövänliga armaturer och ljuskällor som inte bara är bra för miljön utan också minskar energiförbrukningen och kostnaderna på lång sikt. Dessa alternativ inkluderar LED-lampor och andra energieffektiva lösningar som bidrar till en hållbar framtid.

Belysningslösningar för alla behov


Förutom standardarmaturer finns det också specialiserade belysningslösningar som kan anpassas efter specifika behov. Detta kan inkludera dimbara ljus, färgtemperaturjusterbara lampor, och designarmaturer för unika estetiska krav. Möjligheten att skräddarsy belysningen efter behov och preferenser gör att varje trapphus kan få en unik och funktionell belysning.

Trapphusbelysning från Stockholms Ljusbutik


För mer information och för att utforska hela sortimentet av trapphusbelysning, besök Stockholms Ljusbutik eller kontakta dem direkt på info@ljusbutik.se. De hjälper gärna till med att hitta den perfekta belysningslösningen för ditt trapphus.
Kontaktinformation

Stockholms Ljusbutik (Formatic AB)

Postadress
Fleming­gatan 17
11226 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
5565842738
Grundat: 2003
Anställda: Ej angivet
Vi är familjeföretaget som brinner för belysning, lampor och inredning sedan vi grundades år 2003. Vi håller oss ständigt uppdaterade gällande trender och nya designers och kan erbjuda mängder av alternativ från välkända leverantörer. Hos oss hittar du allt från lysrörslampan till den pampiga ljuskronan.

Kontakter

Kundtjänst
086542900

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-06
Nytt cyberhot från Nordkorea kartlagtLanserar ramverk för informationsskyddAvanade utser Susanne till General Manager Riwal Sverige integreras med Cramo AB
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål
2024-09-02
Mobila arbetsplattformar Lösningar för eldrift och laddning Castellum fortsätter satsningarna på solel Panasonic har lanserat sitt Secure-sortiment Bedrägerier med QR-koder