SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS

En smart och säker energilösning för it-miljöer
Nya Eaton 5P Gen 2 UPS är en kompakt och smidig lösning för strömbehov i IT-miljöer. Denna nya produktserie erbjuder mer effekt, bättre säkerhet och enklare kontroll än tidigare modeller. Den gör det också möjligt att hantera flera enheter samtidigt, justera inställningar på distans och uppdatera programvaran utan att vara på plats.

5P Gen 2 har förbättrad effektkapacitet och kan leverera upp till 1350 W, vilket är 22 procent mer än tidigare modeller och 33 procent mer än liknande produkter på marknaden. Denna ökade kapacitet gör den perfekt för att skydda en mängd olika system och applikationer. Den smarta designen säkerställer stabil drift och sparar energi. Dessutom gör den avancerade lastsegmentkontrollen att kritisk utrustning prioriteras och att batteritiden optimeras.

Den nya UPS-modellen har också Eatons avancerade batterihanteringsteknik Advanced Battery Management (ABM+), som förlänger batteriets livslängd med upp till 50 procent. Tekniken kan också förutse, med hjälp av maskininlärning, när batteriet behöver bytas och varna i god tid. Du kan enkelt byta batterier själv, och en tydlig skärm guidar dig genom processen.

Eatons programvara Intelligent Power Manager (IPM2) och Distributed IT Performance Management (DITPM) gör det möjligt att övervaka och hantera din IT-infrastruktur på distans, även om den är svåråtkomlig. Programvaran ser också till att inställningar och uppdateringar av firmware görs säkert. Med det cybersäkra nätverkskortet som ingår i vissa modeller (Netpack-versionerna) av 5P Gen 2, uppfyller produkten höga säkerhetsstandarder. Dessutom kan Eatons Brightlayer Software Suite integreras med virtualiseringsmiljöer för att säkerställa att dina tjänster och data alltid är skyddade.

Oavsett om du väljer det kompakta 1U-racket eller tornversionen, passar Eaton 5P Gen 2 i alla typer av utrymmen och installationer. För mer information, besök eaton.com/5pgen2.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-10
LG på IFA 2024
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Niondeklassare deltar i yrkesmässa
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs