SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Diplomutdelning för Unga sommarföretagare

Fira unga entreprenörer på Partilles sommarföretagarkväll!
Välkommen till en inspirerande kväll med Partilles sommarföretagare! Det är med stolthet vi presenterar årets unga talanger som har tagit chansen att utveckla sina entreprenöriella förmågor och driva eget företag under sommaren.

Datum: 4 september 2024 Tid: 18:30
Plats: Partille kommunhus

Diplomutdelningen genomförs i sessionssalen i samband med Partille kommunfullmäktiges första sammanträde för hösten. Efter diplomutdelningen bjuder vi in till en kick-out-fika i kommunhusets restaurang där ni kan mingla sommarföretagarna och kanske även hitta intressanta storys att följa upp.

På plats finns också representanter från Partille kommun, Företagarna, Drivhuset, SEB och Swedbank som tillsammans gör detta program möjligt.

Anmäl dig senast onsdagen den 28 augusti


Mejla din anmälan till mig. Ange ditt namn och vilket mediaföretag som du representerar.

Varmt välkommen,

Ann Malmenlid
Projektledare
Partille kommun
E-post: ann.malmenlid@partille.se
Telefon: 031-792 10 49

Om programmet Ung sommarföretagare


Programmet Ung Sommarföretagare, drivet av Stiftelsen Drivhuset på uppdrag av Partille kommun, stärker unga entreprenörers affärsidéer med stöd från det lokala näringslivet. SEB och Swedbank är partners, medan Företagarna i Partille bidrar med mentorskap och resurser som verkstadslokaler.

Som ung sommarföretagare i Partille får deltagarna en unik möjlighet att utforska och utveckla sina företagsamma färdigheter. Programmet ger dem chansen att inte bara lära sig om företagande, utan också att faktiskt driva ett eget företag. Genom kreativa workshops och personlig coaching, får ungdomarna stöd i att utforma, finslipa och realisera sina affärsidéer.

Deltagarna driver sitt eget UF-företag under sommaren och arbetar så mycket de vill, med den extra motivationen att tjäna egna pengar på de varor och tjänster de erbjuder.

Programmet är kostnadsfritt och öppet för ungdomar mellan 15 och 19 år som är folkbokförda i Partille kommun. Det är en chans att dyka in i företagandets värld och ovärderliga erfarenheter för framtiden.

För mer information, vänligen besök partille.se/sommarforetagare

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-12
Optimera din industri med realtidsmätning Belano nya RAS Turbo 2 Plus CompactHåll truckarna i toppskickKyndryl öppnar nytt kontor Nya pneumatiska ventiler från Emerson
2024-09-11
Plastkapslingar XXL för stora idéer!Möt oss i PiteåMirka lanserar batteri­driven bandslipmaskinEffektivare märkningsprocess Automatiserad logistik
2024-09-10
Välkommen till SvetslärarmötetGibbsCAM 2025 är här!Få en inblick i vår värld!Bilprovningen säkrar kundnöjdhetenIT-Total storsatsar på Informationssäkerhet
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"