SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dana Lim utökar

Tar sikte på Stockholm
Nordens ledande tillverkare av lim, fog- och spackelmassa tar nu nästa steg i sin tillväxtresa genom att förstärka sitt team med två strategiska rekryteringar. Jimi Jonsson har anställts som regionansvarig säljare i Stockholm, medan Martin Lindqvist intar rollen som ny Key Account Manager med särskilt fokus på Dana Lims Private Label-kunder. Med dessa tillskott i organisationen siktar Dana Lim på att ytterligare höja servicenivån för sina kunder, samtidigt som de stärker sin position på marknaden.

Efter en tid av ekonomisk osäkerhet i branschen ser fler och fler ljuset i tunneln. Därför är det avgörande för företag att hålla sig starka och väl förberedda inför framtida möjligheter. Dana Lim har tagit detta på allvar och genomför nu två rekryteringar som säkerställer att organisationen är bemannad och redo när marknaden vänder.

- Med två erfarna medarbetare på plats i form av Jimi Jonsson och Martin Lindqvist står Dana Lim starkare än någonsin och är väl positionerade för att möta kommande utmaningar och möjligheter. Vi ser stor potential för oss att växa på marknaden, främst i Stockholmsområdet. Både Jimi och Martin ansluter med mycket kompetens och driv – och vi är oerhört glada över att välkomna dem in i familjen, berättar Torsten Hjelm, VD på Dana Lim Sverige.

Vill stärka närvaron i huvudstaden
Jimi Jonsson är snickare i grunden. Han jobbade som hantverkare i 14 år innan han valde att hitta en ny väg i karriären. De senaste 12 åren har han jobbat inom försäljning, främst med fokus på infästning. Nu är han Dana Lims regionansvariga säljare i Stockholm.

- Det finns stor potential just i Stockholm. Därför går min nya roll ut på att öka närvaron i området genom att jobba med återförsäljare och deras slutkunder för att stärka varumärket och våra relationer. Även om branschen har sett bättre tider, vet vi att det förr eller senare kommer att vända. Arbetet som Dana Lim gör nu, genom att hålla sig aktiva och utveckla organisationen, gör att vi har alla förutsättningar att ligga på topp när marknaden vänder igen, berättar Jimi Jonsson och fortsätter:

- Jag har fått en mycket bra start hos Dana Lim. Mina kollegor är oerhört kompetenta och hela organisationen känns välkomnande. Man känner sig uppskattad och det är verkligen teamkänsla på riktigt. Nu ser jag fram emot att få lära mig ännu mer om produkterna och att få komma ut på fältet för att träffa alla kunder.

Arbetsglädje som genomsyrar organisationen
Under Martin Lindqvists karriär har han fått testa på många olika roller – från hockeyspelare till produktchef inom bygg för Norden och delar av Europa. Han kände till Dana Lim sedan tidigare, vilket gjorde steget till att bli ny KAM hos materialleverantören till ett enkelt beslut.

- Jag kände redan till Dana Lims produkter, genom ett av mina tidigare jobb. Då sålde jag Dana Lims produkter som Private Label och visste vilken hög kvalitet de stod för. För mig är det ett drömvarumärke att jobba med, både vad gäller produkterna och organisationen. Och ju mer jag har fått veta, desto bättre känns det. Man känner arbetsglädjen och motivationen som genomsyrar hela Dana Lim. Att få representera Dana Lim är en ära i sig, förklarar Martin Lindqvist och fortsätter:

- Det som också gör att Dana Lim ligger bra till är det gedigna arbetet som har lagts ner på alla miljögodkännanden. Man jobbar med alla instanser som ställer krav för byggföretag i Sverige, så grogrunden för utveckling är helt fantastisk. Närheten till labbet gör också att vi kan ligga i framkant hela tiden, vilket gynnar våra kunder.

I sin nya roll som KAM för Dana Lim kommer Martin Lindqvist främst att jobba med företagets Private Label-kunder.

- Nyckeln är att bygga starka relationer till kunderna och se till att de känner att de har en snabb väg fram till oss och har en partner att samarbeta med för att utveckla sina produktlinjer. Det är en rolig roll, att få jobba lite i kulisserna men samtidigt vara framåtsträvande för att utveckla vårt erbjudande tillsammans med kunderna, berättar Martin Lindqvist och avslutar:

- Nu är det fullt fokus på att äta upp all kunskap jag kan om vad Dana Lim står för och kan erbjuda. Jag ska lära mig kunderna, produkterna de jobbar med och deras målbilder, så att jag kan vara med och stötta dem. Det är jätteroligt och jag är taggad på att sätta i gång på riktigt.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-12
Myter som hindrar virtuell maskinmigreringNSK når genombrottDell Technologies och Red Hat samarbetar Progress presenterar Progress Semaphore
2024-09-11
Plastkapslingar XXL för stora idéer!Möt oss i PiteåMirka lanserar batteri­driven bandslipmaskinEffektivare märkningsprocess Automatiserad logistik
2024-09-10
Välkommen till SvetslärarmötetGibbsCAM 2025 är här!Få en inblick i vår värld!Bilprovningen säkrar kundnöjdhetenIT-Total storsatsar på Informationssäkerhet
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"