SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

CANOIL AB utsedd till officiell distributör

av Repsols smörjmedel i Sverige.
CANOIL AB är stolta att meddela att de nu är officiell distributör av Repsols smörjmedel på den svenska marknaden.

”Detta partnerskap kommer att stärka CANOILs position som en pålitlig leverantör av högkvalitativa smörjmedelsprodukter inom industri, fordon och MC, säger Christoffer Norén VD CANOIL AB”

Repsol är ett globalt energiföretag baserat i Spanien med en stark närvaro inom olja och gas och levererar smörjmedel av högsta kvalitet över hela världen. Genom detta samarbete kommer CANOIL att kunna erbjuda Repsols breda sortiment av smörjmedel, inklusive motoroljor, växellådsoljor, hydrauloljor och fetter till den svenska marknaden.

Fördelar för kunderna:

- Kvalitet och prestanda: Repsols smörjmedel är kända för sin överlägsna kvalitet och prestanda. De är utformade för att möta de höga kraven från tillverkande industri och dagens moderna fordon och maskiner.

- Expertis och support: CANOILs team av tekniska experter kommer att ge kunderna professionell rådgivning och support. Vi är engagerade i att hjälpa våra kunder att optimera sina smörjmedelsval för att maximera prestanda och livslängd.

- Tillgänglighet: Med CANOIL AB som officiell distributör kommer Repsols smörjmedel att finnas tillgängligt över hela Sverige. Vi strävar efter att göra det enkelt för våra kunder att få tillgång till högkvalitativa produkter. Produkterna kommer även att finnas i vår webshop.

Läs hela artikeln här.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-25
Jämställdhet – ett ständigt pågående arbeteÅrlig analys visar stadig tillväxtHur COBOTs påverkat industrin
2024-06-24
Boardingen är öppenSwecon uppdaterar sin maskinflottaVärmekameror vs. pyrometrarInstallation av MiR600 hos Weland PlasticEtt måste för framtidens industri
2024-06-21
Undvik vanliga misstag vid fasadmålning
2024-06-20
Tålighet och avancerad teknik kombineratServicetekniker på Swecon i Staffanstorp!Heta försök på Swerim med salt i fokus20-årig funktionsgaranti för...Stora elbehov, men få företag har information
2024-06-19
Allt du behöver veta om skjutstativstruckar Säkerhetsåtgärder vid användning av laser Gradsaxar för plåtbearbetning Utökad kapacitet och höjd kvalitetKraften med 3D-utskrift