SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Axalta lanserar Axalta Nimbus

En avancerad molnbaserad plattform
Axalta Nimbus sammanför alla Axaltas verktyg och resurser i en enda plattform, så att kunderna kan jobba på ett smartare sätt.

Axalta (NYSE: AXTA), ett ledande globalt lackföretag, meddelade igår att man lanserar Axalta Nimbus, som är den globala plattformen för lackeringsverkstäder. Den kopplar ihop alla Axaltas verktyg och resurser, vilket bäddar för bättre effektivitet, högre produktivitet, ökad kapacitet och maximerad lönsamhet. Axalta Nimbus erbjuder en enhetlig,heltäckande miljö för kunder över hela världen.

Axalta Nimbus har allt verkstäderna behöver för hela lackeringsprocessen i en enda plattform, inklusive kulöravläsning, produktbeställning, lagerhantering, utbildningsresurser och support. Genom att alla moment är samlade i en enda plattform kan de sammantagna affärskunskaperna omvandlas till användbara data som hjälper ägare och chefer att fatta välgrundade beslut för att förbättra arbetsresultatet och lönsamheten. Axalta Nimbus är lätt att använda tack vare ett intuitivt användargränssnitt och funktioner som kan anpassas efter affärsbehov, vilket leder till ökad effektivitet.

”Med Axalta Nimbus kan våra kunder göra affärer på ett smartare sätt”, säger Troy Weaver, som är chef för Global Refinish på Axalta. ”Den här branschledande tekniken har tagits fram utifrån våra kunders hela arbetsprocess. Den visar att vi menar allvar med att inte bara vara en ledande lacktillverkare, utan också en affärspartner som hjälper våra kunder att förbättra produktiviteten och lönsamheten genom teknik och innovation. Vi är mycket stolta över Axalta Nimbus, och räknar med att den får stort genomslag på marknaden.”

Axalta Nimbus är det enda system som behövs för att få tillgång till Axalta Nimbus Color, Catalog, Stock, Store, Insights, Academy och Support. Axalta Nimbus Color utnyttjar egenutvecklade algoritmer för att hitta, sortera och visa korrekta kulörrecept, och är motorn bakom den helautomatiska, digitala kulörhanteringsprocessen Axalta Irus. Med Axalta Nimbus Stock kan chefer kontrollera förbrukning och lager i realtid, och fylla på lagret direkt via Axalta Nimbus Store. Med Axalta Nimbus Insights kan verkstäderna förbättra sina affärsresultat med hjälp av reglage och nyckeltal för att fatta välgrundade affärsbeslut.

Mer information om alla funktioner och fördelar med Axalta Nimbus finns på www.refinish.axalta.eu/nimbus.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
2024-09-05
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
2024-09-04
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
2024-09-03
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål