SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Seco C-seriens pinnfräsar

Kombinerar flexibilitet med kostnadseffektiv prestanda
Seco C-seriens pinnfräsar ger både flexibilitet och prestanda, vilket gör det möjligt för verkstäder att bearbeta olika material utan att behöva byta verktyg. Pinnfräsarna finns i fyrkants-, fullradie- och fasningsgeometrier och upprätthåller företagets kvalitetsåtagande samtidigt som kostnaderna minskar.

Serien omfattar 2-, 3- och 4-skärspårskonfigurationer som säkerställer konsekvent prestanda för traditionella fräsapplikationer som grovbearbetning och finbearbetning vid sidofräsning, kopierfräsning eller spårfräsning. Den är väl lämpad för dagliga, allmänna ändamål.

”C-seriens nya pinnfräsar gör det möjligt för verkstäder att tillämpa flera olika vanliga frässtrategier med en enda verktygsfamilj”, säger Rob Mulders, produktchef för Seco. Det breda utbudet av verktyg som vi erbjuder i den här serien gör det enkelt för verkstäder att välja det bästa alternativet för deras unika kombination av delar och utrustning.”

Mångsidighet för i stort sett alla verkstäder och alla tillämpningar
Seco C-seriens pinnfräsar har en avancerad SIRON-A-beläggning som ökar livslängden för universalverktyg med upp till 30 %. SIRON-A-beläggningen är det universella förstahandsvalet för stål, gjutjärn och rostfria material. Med ett enda verktyg för allmänna bearbetningsapplikationer kan verkstäderna avsevärt minska verktygslager och kostnader, öka lönsamheten och förbli konkurrenskraftiga trots ökande prispress.

Seco-kvalitet på alla nivåer
C-seriens pinnfräsar upprätthåller samma process- och kvalitetskontrollstandarder som Secos specialverktyg av högsta klass. Skärverktyg med enastående tillförlitlighet och förutsägbar prestanda finns nu tillgängliga för verkstäder i en serie verktyg för allmänna ändamål där extremt hög prestanda inte är nödvändig.

www.secotools.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-09-12
Myter som hindrar virtuell maskinmigreringNSK når genombrottDell Technologies och Red Hat samarbetar Progress presenterar Progress Semaphore
2024-09-11
Plastkapslingar XXL för stora idéer!Möt oss i PiteåMirka lanserar batteri­driven bandslipmaskinEffektivare märkningsprocess Automatiserad logistik
2024-09-10
Välkommen till SvetslärarmötetGibbsCAM 2025 är här!Få en inblick i vår värld!Bilprovningen säkrar kundnöjdhetenIT-Total storsatsar på Informationssäkerhet
2024-09-09
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
2024-09-06
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"