Postadress
Isaberg Mountain Resort
33572 Hestra
Region
Gislaved
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556656-4398
Grundat: 2004
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Palmgrengruppen AB!

Föremålet för bolagets verksamhet är att vara ett holdingbolag för företag verksamma inom huvudsak restaurang, hotell, catering, konferens- och eventverksamhet, fastighetsbolag och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även syssla med värdepappersförvaltning.

Företaget driver bland annat Madame Brasserie & Café i Värnamo samt Restaurang konferens och event på Isaberg.

Madame gör storstad av småstad i en ledande rendez-vous för människor, mat och nöjen i Gummifabriken. Precis mitt i lilla staden Värnamo i Småland. Här lever krog, film och teater, musik och föreställningar, evenemang, utbildning och konferenser tillsammans och skapar de allra bästa förutsättningarna för utveckling och tillväxt.

Restaurang Höganloft är den perfekta platsen för konferenser och event, belägen i den vackra naturen på Isaberg. Här erbjuds flexibla konferenslokaler med modern utrustning och en inspirerande miljö. Restaurangen serverar lokalt inspirerad mat av hög kvalitet, perfekt för att komplettera era möten eller företagsevent. Kombinationen av rofylld omgivning, förstklassig service och möjlighet till utomhusaktiviteter gör Höganloft idealiskt för både effektiva arbetsdagar och minnesvärda upplevelser.


Vill du boka bord, konferens, fest eller evenemang? För fyra eller flera hundra? Då har du kommit rätt, välkommen till Madame och Höganloft

Kontakter

Sofie
Marknadsansvarig
+46 (0)370-33 97 80
Ulrika Grunditz
Säljkoordinator på Madame Brasserie & Café
0370-61 55 91
Lena Andersson
Säljkoordinator på Isaberg Höganloft
0370-33 97 81