Postadress
Edisonvej 11
7100 Vejle
Region
Danmark
Organisationsnummer:
DK10369932
Grundat: 1918
Anställda: 21
BIBUS SINDBY A/S är ett gediget och välkonsoliderat import- och handelsföretag som har industrin och byggare som de två största kundgrupperna. Under de drygt 100 år företaget funnits har en kunskapsbank byggts upp kring inköp och utveckling av kvalitetsprodukter för främst industrin. Sunt förnuft och kvalitet är ledorden för alla handlingar i företaget.

Vi har varit i ständig utveckling sedan starten och har skapat ett företag som är rustat för de ökande utmaningarna och möjligheterna inom branschens otaliga nischer.

Gummiprodukter
BIBUS SINDBY har handlat med gummiprofiler, kantprofiler, svampgummi och gummiplattor i mer än 75 år. Oavsett om det handlar om kantlister, fenderprofiler, gummimattor, fönsterprofiler, tätningslister eller något helt annat, så finns vi alltid till hands för att vägleda dig.
På BIBUS SINDBY säljer vi ett stort urval av gummiprofiler, kantlister och många andra tekniska gummiartiklar, med över 2.000 i lager och 7.000 tillgängliga gummistöpverktyg till vårt förfogande. Profiler som för närvarande inte finns i vårt sortiment kan tillverkas från en ritning eller ett utkast.

Beslag & Jårnvara
BIBUS SINDBY har varit leverantör till den danska lastbils- och släpvagnsindustrin i många år. Vi har ett komplett produktprogram med bland annat handtag, lås, gångjärn och lastbils- och släpvagnsdelar som riktar sig till bygg- och transportindustrin och kan även leverera produkter till flygplan, tåg, bilar, släpvagnar och industrimaskiner.

Certifieringar

REACH Compliance – RoHS Declaration – RoHS Directive

Kontakter

Emil Telling Steenholdt
+45 76 49 61 17
Keld Hansen
Adm. direktør
+45 76 49 61 12