SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Blue Integrator 4.3

Bättre prestanda och utökad funktionalitet
Den senaste versionen av integrationsmotorn Blue Integrator gör en redan kraftfull plattform ännu bättre. Alla delar i Blue Integrator har nu stöd för 64 bitar. Det innebär att version 4.3 kan allokera mer arbetsminne och processa mer data på kortare tid. Bland övriga förbättringar finns stöd för Visual Studio 2022, utökat stöd för JSON och möjlighet till dokumentation med Swagger.

Genom att stödja Visual Studio 2022 går det nu att använda mer minne vid utveckling av egna funktioner vilket förbättrar prestandan och stabiliteten i arbetet. Den senaste versionen innebär också att Blue Integrator går från att enbart stödja JSON i string-format till att också stödja Number, Boolean, Null, Object och Array. Utökningen förenklar integrationer där data utbyts via JSON. Det senaste är särskilt viktigt vid integrationer till många e-handelsplattformar och PIM-system. När det är enklare att läsa och förstå vilken typ av data som utbyts blir integrationsprojekten mindre tidskrävande samtidigt som alla medverkande har enklare att förstå och överblicka olika flöden av data.

Underlättar kommunikation och samarbete i integrationsprojekt
För att förenkla arbetet och förståelsen vid integrationer som använder API:er använder den senaste versionen av Blue Integrator openAPI. OpenAPI är en dokumentationsform (open source) som förhåller sig till en viss uppsättning av regler hur man beskriver API:er. Det gör att dokumentationen blir enklare att tolka för både människa och maskin. OpenAPI gör maskinkod läsligt för människa via Swagger. Dokumentationsformen är särskilt användbar när det är flera parter som arbetar i ett integrationsprojekt. Kommunikationen, samarbetet och utbytet av data blir enklare när alla förstår innebörden.

Blue Integrator 4.3 har nu också stöd för snapgrip (”snapgrip option in mappings”) vilket skapar ett mer estetiskt mönster och gör det tydligare att se hur mappningen är gjord.

– Vi har i dag en mycket stor efterfrågan på moderna integrationslösningar där Blue Integrator fungerar som ett nav. Särskilt inom e-handel och logistik. Samtidigt ökar kraven på prestanda och funktionalitet hela tiden. Därför fortsätter vi kontinuerligt att förbättra Blue Integrator. Införandet av integrationsmotorn är enkelt. Samtidigt vill vi fortsätta ligga i framkant av utvecklingen och erbjuda en långsiktig integrationslösning som förenklar vardagen och främjar tillväxt, säger Stefan Jörkander, vd för Connect Companies, det företag som äger och säljer Blue Integrator.

Stöd för limitering av GET, PATCH, DELETE, POST
Version 4.3 har kompletterats med funktionalitet för att limitera endpoints till ett specifikt verb och möjligheten att lägga till samma endpoint flera gånger fast med olika verb. Ett möjligt sätt att nyttja det för Customer (GET), Customer (PATCH), Customer (DELETE), Customer (POST), dvs. en för att hämta, en för att uppdatera, en för att ta bort och en för att lägga till. Allt detta går att göra via samma URL men med olika verb.

Blue Integrator har färdiga integrationer med affärssystemen SAP, Dynamics 365, Jeeves och Garp. Till skillnad från traditionell direktintegration påverkar Blue Integrator inte drift och prestanda i det befintliga affärssystemet. Blue Integrator används bland annat för integration med e-handels- och webbplattformar som Litium, Magento, Woocommerce, Bigcommerce, Drupal, Jetshop och Mirakl.

Befintliga kunder kan ladda ner den senaste versionen av Blue Integrator utan kostnad.

Nya användare kan ladda ner en 100 dagars fri testversion här»

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-08
Red Hat blir en del av AI Swedens uppdragMindre än 1 år efter brandenFörbättrad produktionseffektivitet Veeam lanserar Kasten V7.0 Zaptec växer 14%
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest
2024-05-03
Högsta EMC klassifice­ringen för militärt brukSätt kryss i kalendern för 14-17 majWho we are, We are Jens S!Elektrifierade bygg­arbetsplatser är möjligaHar du din biljett till Elmia Automation ännu?
2024-05-02
Ny styrelseordförande i NORDIC A/SNy tillverkare - Conta-clip!KEWAB Rental byter namn till Swecon RentalArbetsplattformar för industriella behovNu är vårt senaste industrimagasin här!