SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Billigaste mobilabonnemanget

Vilket mobilabonnemang är billigast?
Nästan alla i Sverige har ett mobilabonnemang, men färre byter mobilabonnemang och jämför priserna på abonnemangen för att se till att man har det billigaste mobilabonnemanget. Faktum är att du kan spara mycket pengar genom att teckna om ditt mobilabonnemang i många fall. Speciellt om ni är ett företag med många abonnemang, då det snabbt blir en hel del pengar.

Vilket är det billigaste mobilabonnemanget?


Det billigaste alternativet av mobilabonnemang för företag är Hallon och ni kan välja mellan 10 GB för 129 kr/mån, 30 GB för 179 kr/mån och 150 GB för 269 kr/mån. Samtliga mobilabonnemang hos Hallon är utan bindningstid, har 5G, fria samtal och SMS samt sparande av oanvänd surf.

För att kunna utse det billigaste mobilabonnemanget för företag har vi rådgivit med Bengt Lövgren från Billigastmobilabonnemang.com.

Han säger att “Det viktigaste är att det finns ett brett utbud av surfmängder som alla är prisvärda. På så sätt blir det billigt oavsett hur mycket ni väljer, ni ska inte behöva välja för mycket surf för att få ett bra pris. Då blir det ofta bara att ni inte använder i närheten av surfmängden ni köper varje månad, vilket är onödigt.”

1. Hallon
Hallon har sedan länge varit en av Sveriges största mobiloperatör och de är kända för att vara billiga samt prisvärda. Deras tre företagsabonnemang inkluderar som sagt mellan 10 - 150 GB och kostar från 129 kr - 269 kr/månad. Självklart ingår det fria samtal och SMS men även 5G och uppsägning utan bindningstid.

2. Telenor
Vill ni slippa begränsningar och skaffa mobilabonnemang med obegränsad sur för företaget är Telenor det bästa valet. De har två abonnemang med obegränsad surf. Det första kostar 349 kr/månad och sedan finns det ett för 449 kr/månad där det ingår tillval som bättre 5G surf, mer surf utomlands och i fler länder och extra sim.

3. Telness
Telness beskriver sig själva som enkla, inte krångliga. Med villkor som ingen bindningstid och inga dolda avgifter tycks det vara en bra beskrivning.

De erbjuder tre olika mobilabonnemang, 3 GB, 20 GB och obegränsad surf. Det första kostar 229 kr/månad, det andra 299 kr/månad och det sista 399 kr/månad. Alla mobilabonnemang har fria samtal och SMS, ingen bindningstid, bra täckning samt samlingsfaktura.

Jämför mobilabonnemang för företag


För att hitta det bästa och billigaste mobilabonnemanget för företagare kan du använda dig av faktorerna nedan!

1. Välj surfmängd
Det går att spåra hur mycket surf ni använder en månad och utifrån det kan ni sedan bestämma er surfmängd. Filtrera sedan i en jämförelsetjänst som Billigastmobilabonnemang.com på den surfmängden för att få fram de relevanta operatörerna.

2. Välj inte för mycket surf
Precis som Bengt påpekade innan är det viktigt att inte falla för den vanliga fällan att välja för mycket surf. Mobiloperatörerna lägger ofta upp abonnemangen så att det börjar ganska dyrt och sedan ser det ut som att extra surf blir billigt, vilket det blir. Men anledningen till det är att de som väljer såpass mycket surf inte klarar av att nyttja hela surfen.

3. Se till att täckningen är bra
Bor ni på landet är det viktigt att kolla upp täckningen för mobiloperatören på en karta. Befinner ni er däremot i en av de större städerna har samtliga mobilnät bra täckning.

4. Villkor
Det ska vara schyssta villkor som får er att känna er prioriterade och inte blåsta. De viktigaste villkoren anser vi vara bindningstid och avgifter. Bindningstiden ska helst vara helt borttagen då det tyder på att deras kunder vill stanna, istället för att de tvingas. Avgifterna och mer specifikt aviavgiften ska gå att undgå genom en e-faktura.

5. Utlandssurf
Är ni verksamma i utlandet är det viktigt att ni har fria samtal och SMS till dessa länder. Om länderna är inom EU brukar det ingår i de flesta abonnemang, men utanför EU ingår det ofta inte. Däremot kan de flesta mobiloperatörer skräddarsy mobilabonnemangen efter behov för större företag och då kan det till exempel ingå även fria samtal, SMS och en del surf till de länder som ni behöver kunna kommunicera med.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-10
En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumparUtökar AI-flexibilitet över hybridmolnet10 år som VD
2024-05-09
Nyttja både plastens och metallens egenskaper
2024-05-08
RobotCenter Laxå säljer SvetsrobotstationCold forging via sourcing groups Upptäck InnovationenOlsons utökar produktkatalogen Belysning och indikering i samma lampa
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest